XI. REPUBLIKOVÝ SNĚM 2021 STAN

Uskutečnil se XI. REPUBLIKOVÝ SNĚM 2021 Starostové a nezávislí • STAN, kde se volil předseda hnutí a byl zvolen opět Vít Rakušan.
Volilo se i vedení STANu, kdy byl zvolen členem předsednictva hejtman Olomouckého kraje  Josef Suchánek.


Všem velká gratulace a také děkuji všem za důvěru při volbě do celostátního výboru.

Moc si jí vážím a sám si uvědomuji, že je velkým závazkem, ale naopak příjemnou povinností pracovat nejen pro Stan, ale i pro naše město, region a hlavně pro občany této republiky.
Mým velkým tématem je sport a pohybová gramotnost a budování cyklostezek, to znamená bezpečná cyklo-doprava pro rodiny s dětmi, ale nejen pro ně, ale pro všechny, co se chtějí hýbat. Sport a pohyb jsou totiž nezbytnou součástí našeho života.

Mám také zkušenosti v soukromém sektoru, a tak vím, že živnostníci a drobní podnikatelé jsou zdravou páteří naší národní ekonomiky. Proto se budu snažit propojovat tento soukromý sektor s hnutím Stan, protože mít v České republice ryze české firmy, firmičky a živnostníky je to, co si myslím, že naše země také potřebuje.

Hnutí Stan je silné v komunální politice, to znamená i v těch nejmenších regionech, obcích, a tak se budu snažit, být tou spojkou mezi regiony a centrálou.

Právě hnutí STAN je hrdé na to, že vyrostlo z regionů a v tom je naše největší filozofie a síla.

Celostátní výbor STAN: ZDE