Den otevřených dveří v Effetecu opět nabídl nové možnosti v oblasti tisku.

Effetec je jediná ryze česká společnost sídlící v srdci Evropy, která vyrábí jak standardní, tak customizované velkoplošné digitální UV LED tiskárny.
V den otevřených dveří jsme představili naše technologie a výrobu a navázali na novou spolupráci. Děkujeme zákazníkům za návštěvu v naší společnosti a partnerům za to, že byl tento den úspěšný.

Tohoto dne jsme měli dva živé vstupy, kdy Donna Frantík (obchodní ředitelka a spolu jednatelka) představila společnost v angličtině a v odpoledních hodinách pak Michal Frantík (servisní technik a CEO) v českém jazyce. Mluvilo se o našich velkoplošných digitálních UV tiskárnách, o jejich customizaci a i o customizaci v tisku.

Naše firma Effetec s.r.o., výrobce velkoplošných UV tiskáren, byla ráda, že jsme mohli představit všechny naše technologie. Ať ty původní s tiskovými hlavami Konica Minolta i 1024 upgradované o nové technologie a tiskové hlavy, tak ty nejnovější flatbed EffeJet s tiskovými hlavami Richo Gen 5 a UV lampami nebo Hybrid, také s tiskovými hlavami Richo Gen 5, tentokrát s LED lampami.
Tyto tiskárny jsou již s nejmodernějšími technologiemi a prvky, které tyto tiskárny mají mít.

Více v článku: DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ V EFFETECU