Otevření PiCOla a poslanecké kanceláře Vojtěcha Pikala

I Starostové a nezávislí se zúčastnili otevření Pirátského centra v Olomouci a poslanecké kanceláře Vojtěcha Pikala. Musíme říci, že akce byla velice příjemná a kancelář se nám moc líbí. Za hnutí Starostů a nezávislých se zúčastnila tohoto otevírání tajemnice pro Olomoucký kraj paní Jana Přecechtělová a Michal Frantík.

 

Otevření poslanecké kanceláře a Pirátského centra PiCOlo

Dne 3. 4. proběhlo v Olomouci slavnostní otevření poslanecké kanceláře Vojtěcha Pikala, místopředsedy poslanecké sněmovny.

Ve 14 hodin se sešli pozvaní hosté, ale i další lidé, které událost přilákala. Zazněla znělka speciálně složená pro tuto příležitost, kterou složil člen MS Olomouc Antonín Štěpán.

Po slavnostním proslovu a přípitku přestřihl Vojtěch Pikal stuhu a otevřel průsvitné posuvné dveře do své nové kanceláře. Osobně bude v regionální kanceláři přítomen každé liché pondělí od 9 do 13 hodin. V sudé týdny jej zastoupí jeho asistentka Nela Chudová.

Sešli se převážně příznivci Pirátské strany, pozvání přijal i pan Michal Frantík z hnutí Starostové a nezávislí, Hana Vacková ze Strany zelených…

pokračování:  ZDE