Vánoce pro všechny

Vánoce pro všechny je pro mě neskutečně úžasný projekt, který realizují moc šikovní a mladí lidé, kteří se snaží v těchto dnech dělat lidem radost.
 
Vánoce pro mnoho lidí na světě, od malých po dříve narozené, jsou speciálními svátky v roce, kdy si navzájem dělají v poklidné vánoční atmosféře radost a dávají si nejen dárky, ale hlavně lásku, něhu a úsměv na tváři.
 
 
Pro mě, jako věřícího člověka, křesťana, začne v neděli období adventu a pak Štědrý den, kdy nás Bůh obdarovává darem největším, narozeným Ježíškem, a poté doba Vánoční, kdy 3 mudrci také obdarovávají, ovšem   oni pro změnu Ježíše.
 
 Vánoce  jsou především svátky pokoje, rodiny a lásky. Proto je dobré v tyto dny nezapomínat na lidi, kterým tato láska, pokoj, rodina schází nebo různé nemoci, brání mít tyto svátky za plnohodnotné a vlastně nemají tu šanci, jako my, být s někým, koho mají rádi, milují.
 
 Jsem strašně rád, že jsou tu stále lidi a hlavně mladí lidé, kteří na tohle nezapomínají a zrovna jim dokáží udělat radost, alespoň v těchto dnech.
 
 Ale zároveň jsem také přesvědčen, že na ty druhé nezapomínají po celý rok.. a vlastně je pozitivně vnímají celý život. Když se na chvíli zastavíme a uvědomíme si to a budeme se tak alespoň malinko chovat všichni, pak náš svět nemůže být přece špatný 🙂
 
 Jednoduše, myšlenka a projekt Vánoce pro všechny je skvělá a ukazuje nám cestu, jakou můžeme všichni jít.
 
 
Jsme hrdí na to, že v den největšího svátku obdarování – nejštědřejšího dne v roce, který oslavuje celý svět, jsme mohli prostřednictvím naší firmy Effetec,  podpořit dobročinný neziskový projekt  “Vánoce pro všechny”.